Nu wij als bedrijf onderaannemer zijn geworden en nieuw personeel voor buiten hebben aangetrokken werd het ook tijd om voor binnen fris bloed aan te trekken. Naast de eigenaar en Directeur F. Gulunay zal onze nieuwe General Manager Jacob Turan per 1 augustus 2018 werkzaam zijn in het nieuwe kantoorpand van FG Fibertechniek.

Het pand aan de Eeftinksweg stamt uit 2002, voorheen zat Smelt Accountancy in het pand.
De begane grond zal als kantoor fungeren, de eerste verdieping als vergader- en trainingsruimte. Daarnaast is er nog een inpandige bar (!) dat o.a. als kantine fungeert en gebruikt zal worden voor de maandelijkse bedrijfsborrel. Natuurlijk kunnen de werknemers ook een borrel na werktijd nuttigen.

We zijn hoe dan ook blij en vooral trots dat we dit bereikt hebben en de komende jaren ons nieuw pand kunnen ‘uitbuiten’…

Team Fibertechniek

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed